fredag, mars 30, 2007

Sista sjukskrivna dagen!

Sen är jag arbetssökande...

Har just varit och pratat med dem på dagis så från nästa vecka kan Hannes bara vara på dagis tis, ons, tors kl 9-14. Så det innebär att han ska vara på dagis på tisdag nästa vecka, för sen ska han vara hemma med oss i över en vecka när det är påsklov.

Igår kväll kom en liten tjej till världen. Det var vår dagiskompis Isabella (Blellellellea) som fick en lillasyster Evelina och vi vill på alla sätt hälsa henne välkommen till världen!

På söndag ska vi på dop av Anders brors yngsta. Så idag är ett av projekten att försöka hitta en doppresent. Den ständiga frågan är vad den ultimata dopgåvan kan vara... Hannes fick en Ukulele (minigitarr) av dem i doppresent, ska man hitta på nåt typ det till David? Han har redan fått en sparbössa i form av ett lok av Hannes när han kom till världen, så ingen mer sparbössa! Annars 'r det kläder kanske...
David är det fjärde barnet så leksaker är kanske överkurs.

Nu ska jag ta en brottningsmatch med damsugaren. Igår gav jag upp när jag inte fick påsen att sitta som den skulle vilket resulterade i att dammsugaren inte sög alls. Men nu finns det snart ingen tervändo!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ge dem våra hälsningar på söndag.
Underbart att du är på väg framåt igen Tj.
Kram Kerstin