onsdag, april 04, 2007

Man kan undra vad Anders pysslar med, ellerhur? Men om man tittar noga så kan man där i hålet ana en korv som håller på att grillas. Vi passade på medans vi ändå brände en massa grenar från trädgården.
Hannes tyckte det var riktigt soligt att hjälpa mamma och pappa att elda hela dagen. Men korven var allra bäst!
Här det ni en karl som är riktigt nöjd med tillvaron! Korv och öl, kan livet bli bättre? Det skulle väl i så fall vara om Färjestad hade gått till final...
På söndagen skulle vi på dop av minsta kusinen och innan vi åkte till kyrkan skulle mamma faktiskt sminka sig lite hade hon tänkt. Detta var något som också Hannes tyckte verkade roligt! Alla mina små kulor som är mitt rouge var utspridda i hela köket...
David blev i alla fall döpt in i den stora kristna gemenskapen och vi hälsade honom alla välkomna!
På kvällen när vi kom hem fick Hannes ligga i soffan med hörlurlar och lyssna på favoritskivan. Sånt är mysigt!
För att göra pappa lite gladare trotts att färjestad gick och förlorade dekorerade vi några av b uskarna i trädgården med favoritfärgerna; lila och gult.
Sen kunde jag inte motstå att också fota några fina blommor som vuxit upp i trädgården. De ser lite ut som minitulpaner.
Och vid trädet och uppfarten börjar det bli aldeles blått. Nu är våren verkligen här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hela familjen!
Vilka underbara bilder. Skönt Hannes att få ligga i soffan och lyssna på musik. Inte så dumt att grilla korv i trädgården efter kvistigt jobb. Blommorna som påminner oss om att våren är på väg och dophögtiden som ett tecken på tillhörighet. Må så gott.
Kristus är verkligen uppstånden nu får vi vandra med honom.
Kram Kerstin