söndag, juli 08, 2007

Bollhav och hallon

Ofta när vi åker hemifrån är det här den sista bild vi ser när vi vänder bilen. I Hannes rum finns ett litet bord, på det tycker Kiri det är perfekt att sitta för att spana ut. När vi inte tar med hundarna så sitter de där och skäller övergivet. Tyvärr satte sig inte Ronja där den här gången när jag råkade ha kameran i fickan, utan hon sprang omkring där inne och skällde. Lördagen var en rolig dag. Jag och Hannes åkte till Täby centrum för att införskaffa en födelsedagspresent till Elin som fyllde 2 år!
Sen åkte vi till Märsta för att gå på kalaset. Det allra bästa med kalaset var att de hade ett bollhav! Jag tror inte ens att Hannes fikade av allt gott som fanns utan han låg i bollhavet mest hela tiden! 600 bollar hade de!
Här har Hannes och Elin just haft lite "Koja" i bollhavet när Lina la över dem ett tygstycke. På deras egen blogg har de andra bra bilder från kalaset; http://www.beutler.se/blogg/

Söndagen har än så länge gått i duggregnets tecken, trotts det så har vi faktiskt varit ute och gjort en del i trädgården. Här kan ni se far och son "in action". Har pappa en så rolig sak som en gräsklippare så kan väl Hannes också låtsas att han har en! Vagnen kördes runt en lång stund runt pappa.
Nu har också de första hallonen kommit! Vi njöt av de få som än så länge är mogna. Vinbären är också på gång och snart börjar väl blåbären också mogna får vi hoppas! Bara solen tittar fram snart...

Inga kommentarer: