måndag, november 12, 2007

Hannes oturshelg

Vi har haft en riktigt trevlig helg med födelsedagskalas för min far och långpromenad för hundarna.

I lördags var vi hemma hos Kerstin och Roffe på födelsedag och det var även syster från Linköping och bror från Umeå. Det var länge sen vi alla var samlade. Det har hunnit bli sju kusiner nu så det var lite pyssel att få plats med alla 15 (+ två bebisar) vid matbordet!

Men Hannes har hunnit göra illa sig överallt denna helg!

Han dunkade ner med ögat mot kanten av vårt storarumsbord, råkade hamna bakom två av kusinerna som hade kuddkrig (de såg inte att han var där!) och blev indunkad i väggen så att han fick ett sår under samma öga som han gjort illa tidigare... Han har haft ont i benen varje natt. Ja, det känns som att han ständigt kommit och sagt "Illa där" vilket betyder att det gör ont någonstans.
Så var han då nere i källaren igår för att hjälpa pappa att stapla pellets i pannrummet. Han stod gladerligen på pallen med pelletssäckar och hjälpte till att stapla. Stapeln blev högre och högre, men det fattade nog in Hannes så när han plötsligt ville hoppa ner så var det hörge än vad han hade förväntat sig.
Resultatet av att låta Hannes hjälpa till den här gången blev att vi nu igen har ett gipsat ben. Samma som förra gången, samma som det oftast är växtvärk i... men den här gången är det julrött och bara upp till strax under knät! Men för att han var så duktig på sjukhuset idag så åkte pappa och Hannes till leksaksaffären sen och hittade en jättefin bilbana!
Men man undrar ju om vi ska ha ett benbrott om året för sonen... det är nästan precis ett år sen sist.

3 kommentarer:

Anonym sa...

stackars liten...

Anonym sa...

Men Å vilken otursförföljd kille. Fint gips i alla fall. :-)
Kram från oss.

Anonym sa...

Men lillvännen så sorgligt att det roliga skulle sluta med brutet ben.
Hoppas att du kryar på dig snabbt och aldrig mer behöver bryta något ben. Kram till dig och Moa och mamma och pappa.
/Mormor