lördag, maj 19, 2007

Sopor, trehjuling och annat roligt

Om hundarna skäller som galningar kl 5 på morgonen kanske man i sovdvalan ändå ska fundera på om de gör sitt jobb eller skäller bara för att reta oss! Vi skrek att de skulle vara tysta!
När jag sen ett par timmar senare skulle släppa ut hundarna insåg jag varför de hade skällt...
Hela trappan var...
jag hade ställt ut en sooppåse på trappan på kvällen...
Det här är definitivt en räv!
Vad jag vet var det ben efter lamm i den påsen. Hoppas räven satte dem i halsen och inte kommer tillbaka, men det är säkert tvärtom så att den kommer tillbaka ofta för att kolla om den kan få sig ett skrovmål till! Farmor och farfar har köpt en jättefin trehjuling som Hannes kan cykla på hos dem. De var ute länge och cyklade här om dagen.
Ibland när Hannes ska göra lite större behov, eller han har gjort något riktigt busigt som han vet att vi kommer att bli arga för att han gjort springer han in i sitt rum för att gömma sig bakom gardinen. Kan man bli arg på ett par söta fötter som sticker ut från under en gardin?
Annars är en av de roligare sakerna att helt sonika hälla ur alla leksakerna ur lådorna i rummet...
Här om dagen när vi var på väg att vakna hörde vi Hannes i storarummet. Han sa -bajsa en hel del gånger och när vi kollade ut för att se vad det handlade om stod han och torkade sin enda docka i baken med våtservetter. Vi frågade vad han gjorde, då sa han; -Bebis, bajsa!
Han håller nog helt klart på att förbereda sig för att det snart kommer en bebis i huset. Han tycker det är jätteroligt med Isabellas lillasyster och klappar henne ofta på kinden och så.
I fredags åkte vi några mammor tillsammans till Lekiz i Åkersberga. Mycket roligt!
Det tog bara en liten stund innan de sprang omkring själva och framförallt åkte rutschbana.
Hoppade hoppborg
och gungade. Det fanns också en massa bollar på ett ställe. Där var hannes ganska mycket!

Vill ni se fler bilder kan ni gå in på vår hemsida och kolla! www.hedbom.com

Inga kommentarer: