tisdag, januari 22, 2008

En bra dag

Äntligen!

Två dagar innan julafton brann vår diskmaskin. Plötsligt klickade det till och sen började det "bolma" från knappsatsen. Jag stängde av väldig fort och ringde till Hemmabutiken där vi köpte maskinen för drygt ett år sen.
De kunde såklart inte göra något...
När jag sen ringde efter jul och nyårshelgen så visade det sig såklart att de misslyckats med att skicak in papprerna för den försäkring jag köpt. Jaha, det var bara att ringa Electrolux och säga att de fick skicka någon att åtgärda felet och skicka räkningen till Hemmabutiken.
- Men har inte du fått brev eller sett reklamen om att vi återkallat just de här maskinerna? säger tjejen i andra ändan av telefonen. - Vi kommer att byta ut din maskin utan kostnad.

Tack!

Så, nu, äntligen, idag! kom det två små killar med en ny diskmaskin! Det har ju dessutom snöat lite idag, så det går inte att köra upp på vår uppfart. Så de fick släpa maskinen på en pirra, genom ca 15 cm snö, genom vår trädgård från grannens uppfart!


Sen vill jag berätta att jag nu äntligen fått min julklapp från Anders idag. (bara för att det inte fanns tid innan.)
Jag har permanentat mig!!! Det har jag inte gjort på minst 15 år!
Jag tänker dock inte fota mig förrän om ett par dagar, för just nu är det så där superkrulligt som det är i början...Annars händer inte så mycket här på landet. Hannes och Moa växer så det knakar. Jag håller som bäst på att sortera igenom alla kläder så det känns just nu som att det är kläder överallt!

Hundarna fick frispel när de upptäckte att det var snö i morse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka är en diskmaskin som fungerar.
Lycka för er är att plånboken inte drabbades.
Lycka är att sitta hos frissan en gode stund och bli ompysslad.
Får man undra vad Hannes sa när du kom hem? Det skall bli spännande att se resultatet.
Lycka för hundarna också med nyfallen snö:)
Mormor

Duktiga Annika sa...

Vad nyfiken jag blir!! :)